side-area-logo
Image module
Image module
Gelaatsverzorging

Maria Galland

Door de ervaring van enkele tientallen jaren en gedegen wetenschappelijk onderzoek zijn producten ontstaan voor gezichts- en lichaamsverzorging, die perfect zijn afgestemd op uw behoeften – exclusief en effectief.

Wij hebben voor iedere huidconditie, zowel man als vrouw, het juiste behandelingsprogramma en leggen daarmee het accent op alle aspecten van uw persoonlijkheid.

Want Maria Galland is een levensfilosofie, die iedere dag met u mee gaat.

Er bestaat een uitdrukking:

Ik ben mooi – op mijn geheel eigen manier. En deze schoonheid wil ik graag behouden.

  • Maria Galland gelaatsverzorging

    Reinigend, hydraterend, voedend, verstevigend en anti-aging.
    Wij geven je graag advies op maat.

Gelaatsproducten

Ik verzorg mijn eigen gezicht

Bij Maria Galland heeft iedere crème zijn eigen gezicht. Want ieder gezicht heeft weer zijn eigen persoonlijkheid. Met geheel eigen wensen, ideeën en ervaringen.. Een levensgeschiedenis die zijn sporen nalaat. U maakt zelf uit welke dat zijn!

Daarom zijn onze producten afgestemd op de verschillende behoeften. Juist onze producten voor gezichtsverzorging bieden en grote hoeveelheid hoofgekwalificeerde productseries, preparaten en werkstoffen, die beantwoorden aan elke persoonlijke wens.

Verzorg uw eigen gezicht, dat is al zo prachtig!

Image module
Image module
Zonneproducten

Ik behoud mijn eigen uitstraling

Wie houdt er nu niet van om de tintelende zon op de huid te voelen, van de warmte die door het hele lichaam stroomt en om gekoesterd te worden door een zacht zomerbriesje?

Het zomerseizoen is prachtig en geeft plezier op het strand, aan de zee en in welk vakantieparadijs dan ook. Geniet zonder zorgen van dit fijne gevoel en wees helemaal uzelf – met Maria Galland. Deze hoogwaardige zonverzorging beschermt uw huid tegen schade door de zon en houdt uw natuurlijke schoonheid in stand.

Neem een badlaken onder de arm, zet een blije glimlach op uw gezicht en doe Maria Galland op uw huid – zo kan de zomer komen!

Lichaamsproducten

Helemaal voor MIJ

De mooiste momenten beleef je met al je zintuigen – als lichaam en geest met elkaar in balans zijn. Want schoonheid is een persoonlijk, volmaakt gevoel.

Een moment van totale perfectie. Perfect met alle elementen die er van top tot teen invloed op hebben. Daarom heeft Maria Galland een productlijn voor lichaamsverzorging ontwikkeld – de perfecte aanvulling op uw dagelijkse verwenritueel van top tot teen.

SOIN SILHOUETTE – stimulerende lichaamsverzorging voor iedere dag.

Image module
Image module
Make-up

Ik heb schoonheid zelf in de hand

Maria Galland LE MAQUILLAGE legt de nadruk op wat u zo bijzonder aan uzelf vindt.

Deze hoogwaardige make-up accentueert uw persoonlijke, sterke kanten en geeft u een unieke expressie.

Leg uw eigen accenten – u hebt uw schoonheid in eigen hand!